CTI Software

image-114445-cti-office2010.png


Telefoneren blijft een van de makkelijkste en meest gebruikte manier van communicatie. Dit met klanten, leveranciers en medewerkers. Maar hebt u er al eens aan gedacht dat telefoneren heel wat efficiënter kan? Ontdek nu de Xphone CTI Software.


Computer Telephony Integration (CTI software) geeft u heel wat voordelen:

  • Met 1 enkele muisklik vindt u meteen de juiste info van al uw contactpersonen. Zo verliest u geen tijd bij het opzoeken en hoeft u geen andere mensen te storen.

  • Al uw telefoonnummers worden centraal bijgehouden. Zo vermijdt u fouten en werkt u sneller.

  • Gedaan met onleesbaar gekrabbel op een post-it die u misschien nog kwijtspeelt ook. Als u uw collega wilt helpen herinneren een klant terug te bellen, maak dan een digitale oproepnota tijdens of na het gesprek. Die wordt dan automatisch als e-mail aan uw collega bezorgd.

  • Tijdens uw telefoongesprek heeft u meteen alle data bij de hand: contactgegevens, ordernummers, enz.

  • Eindelijk weet u hoe u gemakkelijk telefoonconferenties met meerdere personen kunt voeren.


Bezorgd over de kosten? Niet nodig. De integratie van CTI-software in uw bedrijfstoepassingen is helemaal niet duur. Elk pakket met selecteerbare telefoonnummers wordt standaard “CTI ready gemaakt" via de snelbeltoets.

Ontdek wat Xphone CTI nog meer voor u kan betekenen op het gebied van unified communications. Versterk de aanwezige zakelijke processen en bespaar tijd voor uw klant én voor uzelf.

Wilt u niet enkel uw telefoonverkeer efficiënter laten verlopen, maar ook uw document capture of unified messaging? Of zoekt u oplossingen voor uw fax server? Ook dan helpen wij u bij Effect graag verder. Contacteer ons gerust voor meer informatie.