Document capture: op papier en elektronisch

image-211134-MFP.jpgBij het woord document capture denkt bijna iedereen onmiddellijk aan inkomende post. Maar er zijn nog zoveel andere soorten documenten, zoals inkomende faxen (zowel op papier als elektronisch), e-mail, elektronische bestanden, enzovoort. Daarom bieden wij een oplossing die van toepassing is op al die verschillende soorten documenten.


Voor papieren documenten (fax, inkomende post, facturen, claims, ...) hebben we oplossingen voor het inscannen van documenten vanaf een MFP (multifunctioneel apparaat) of scanner: al dan niet direct verbonden aan de PC via TWAIN. Deze oplossing laat directe integratie met uw toestel toe.

Voor elektronische documenten bestaan er verschillende mogelijkheden op vlak van document capture. Die zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en noden. Zodra u het document ontvangen heeft, kunt u het verwerken en doorloopt dit document verschillende stadia, zoals barcode herkenning, Bates Stamp, tekstherkenning,...  De uiteindelijke routering van het document gebeurt dan aan de hand van de benodigde metadata (vooraf ingevulde velden via de MFP of software op de PC). Die metadata kunnen dan gebruikt worden om het document te hernoemen, bepaalde waarden aan de velden in uw document management systeem toe te kennen, en nog zo veel meer.

Meer weten? Op zoek naar andere manieren om uw document flows efficiƫnter te maken? Contacteer ons gerust voor meer toelichting.