Unified messaging: voicemail meets e-mail

image-114703-6148_wpm_hires.jpg

Denkt u ook dat voicemail niets meer is dan een minieme uitbreiding op uw telefooncentrale? Of een eiland waar nu en dan berichten worden ingesproken, maar waar u verder geen weg mee weet? Dan heeft u vast nog geen kennis gemaakt met XPhone UC Professional Voicemail en zijn herdefinitie van het begrip “antwoordapparaat”. Voicemail meets e-mail dankzij unified messaging


Meer tijd voor uw klant en voor uzelf dankzij unified messaging

Dankzij unified messaging liggen de oplossingen binnen handbereik:

  • Voortaan ontvangt, beluistert, verwerkt en archiveert u uw voicemailberichten binnen uw vertrouwde e-mailomgeving op dezelfde transparante manier als uw e-mail.

  • U hoeft niet meer te worstelen met een onoverzichtelijk voicemailmenu. Vanaf nu kunt u met een aantal muisklikken de meest eenvoudige en geavanceerde functies instellen.

  • U verlaagt de drempelvrees van uw klant om u te contacteren. Bent u in gesprek, even niet op kantoor of net te laat terug aan uw toestel? Dan kan de oproeper een bericht inspreken, een verbinding naar uw mobiele telefoon opzetten of eenvoudigweg met uw vrije collega worden doorverbonden.

  • U kunt de voicemaildiensten makkelijk afstemmen op uw persoonlijke werksituatie. Zo past XPhone Voicemail zich aan in functie van uw aanwezigheid in het bedrijf. Of de begroetingen kunnen afgesteld worden voor een bepaald tijdstip. Zo creëert u als het ware een mobiele werkplaats.

  • U kunt voortaan gebruik maken van 1 uniforme oplossing voor voicemail, fax, tekstberichten en chat. Dat is unified communications.

Effect doet veel meer dan unified messaging om uw efficiëntie te verhogen. Wilt u nog meer tijd besparen met het automatiseren van uw documentstromen? Aarzel niet om ons te contacteren voor uw specifieke wensen.