image-115186-xphone_express2011_color.png

De communicatieoplossing voor uw KMO of kleine werkgroep

XPhone Express is een zeer betaalbare, praktische en zeer eenvoudig te installeren oplossing voor het gebruiksvriendelijker maken van uw persoonlijke telefonie-omgeving.

Met XPhone Express krijg je makkelijk te gebruiken gebruikersinterface om je telefoon handiger en efficiënter te gebruiken. Tefefoonoproepen aannemen, in consultatie mode gaan, in wacht zetten, doorverbinden en conferentiegesprekken opzetten doe je met één muisklik.

XPhone Express laat je eveneens toe om je eigen communicatieprocessen te -structuren en op te zetten. Met een eenvoudige wizard kan je je eigen bedrijfstoepassingen integreren in je dagdagelijkse workflows: alle acties voor het behandelen van uitgaande en inkomende oproepen zijn makellijk door de gebruiker zelf instelbaar.


Enkele voorbeelden

  • Bij binnenkomende telefoonoproepen kunnen zowel het nummer van de oproeper (Caller ID) als zijn naam en contactgegevens (Contact Pop Up) op het scherm van je GSM getoond worden.

  • Bel je Outlook contacten door één druk op de knop in plaats van telkens opnieuw het telefoonummer te moeten intikken op je telefoon.

  • Bel om het even welk telefoonnummer uit je documenten, e-mails, websites of adresboeken door middel van hotkeys (bijvoorbeeld met makkelijke toetskombinaties als Alt+F12)

  • Geen zorgen meer over het formaat van telefoonnummers in je contactgegevens of adresbestanden: deze worden eenvoudig tot een uniforme representative genormaliseerd.

  • Notities van binnenkomende oproepen hoef je niet meer manueel te maken: deze worden automatisch geregistreerd en je kan ze als een eenvoudige e-mail aan de betrokken person toesturen.

  • Plannen van telefoonroepen: ingeval je je contact niet kan bereiken kan XPhone je helpen herinneren om dit contact opnieuw te bellen.

  • Oproepgegevens automatisch invoeren in documenten zoals brieven, faxen of e-mail templates

  • Call forwarding en “Do not Disturb” voor het automatisch routeren van externe en interne oproepen naar een ander vast of mobiel telefoonnummer.


Klik hier voor meer informatie