image-115185-xphone_vdir2011_color.png

Het elektronische telefoonboek!

XPhone Virtual Directory is dé software die U toelaat om heel snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot al Uw bedrijfscontacten. Het maakt niet uit of deze gegevens op verschillende locaties, in verschillende databases of in speciale toepassingen staan.Deze contactgegevens kunnen vervolgens op een gestandaardiseerde wijze getoond worden op al uw eindpunten (PC, telefoon, SmartPhone), toepassingen of systemen.

XPhone Virtual Directory is hét ideale product voor een gecentraliseerd bedrijfsadresboek. Het is niet enkel web-based, maar het laat je eveneens toe om via LDAP te connecteren, of vanaf bedrijfstelefoontoestellen en SmartPhones om alle bedrijfscontacten te raadplegen.


Wat is een Metadirectory?

Een Metadirectory is een service die een samenvatting maakt van gegevens van andere directory services of databases, en deze beschikbaar stelt in een gestandaardiseerd formaat via een interface die door andere toepassingen of end devices kan geraadpleegd worden.

XPhone Virtual Directory is zo een directory service (LDAP server) en maakt hiervoor gebruik van de LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) industrial standard voor dit proces. Het grote voordeel van XPhone Virtual Directory is dat het de originele gegevens weergeeft in plaats van de gegevens te dupliceren, dit in tegenstelling van wat andere Metadirectories meestal doen.


Product highlights

Overal toegankelijk: Uw werknemers kunnen de bedrijfscontactinformatie raadplegen om op het even welk tijdstip, van om het even welke plaats. XPhone Virtual Directory is een LDAP server en werkt net zoals iedere superieure Metadirectory.

Geen langdurige zoekopdrachten: Dankzij het speciale indexeringsmechanisme voor telefoonnummers en contactgegevens, worden de zoekresultaten binnen enkele seconden weergegeven.

Geen duplicatie van gegevens: XPhone Virtual Directory toont je onmiddellijk de gegevens uit de originele database. Er is dus geen replicatie van de gegevens!

Verbeterde communicatie: Door directe toegang te hebben tot alle bedrijfskritische systemen wordt Uw communicatieproces in alle opzichten véél gestroomlijnder voor ieder departement, het zal zelfs de productiviteit van uw medewerkers verhogen op kantoor, thuis en onderweg.

Simpel te beheren door middel van drag & drop: Je hoeft echt geen computerexpert te zijn om met deze tool aan de slag te gaan!

Toegang tot al Uw gedistribueerde gegevens: Uw contactgegevens kunnen zowel in SQL databases, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Outlook, Lotus Notes, Uw Active Directory, of om het even welke andere (ODBC) database zitten, dit maakt helemaal niets uit voor XPhone Virtual Directory.

Contactgegevens zijn altijd up to date: Doordat uw originele gegevensbronnen geraadpleegd worden, is de informatie die weergegeven wordt steeds de meest recente!

Een einde aan al uw synchronisatieproblemen: Al Uw contactgegevens worden voorzien door XPhone Virtual Directory via een gestandaardiseerd LDAP-toegang en kunnen zo geraadpleegd worden door SmartPhones en Uw bedrijfstoepassingen.

Beveiligde toegang: U beslist zelf wie u toegang geeft tot welke databron. Als de eindcomponent Windows authenticatie ondersteunt, dan kan je de rechten zelfs via Uw Active Directory toekennen aan gebruikers of groepen.

Meerdere toepassingsgebieden: XPhone Virtual Directory maakt al Uw contactgegevens centraal raadpleegbaar, en is dus de ideale oplossing voor:

  • Uw telefooncentrale en telefoontoestellen

  • Een centraal, web-based, bedrijfsadresboek

  • Microsoft Exchange (Outlook)

  • Lotus Domino (Notes)

  • Uitbreiden van uw XPhone CTI of XPhone Unified Communications oplossing

  • Alle toestellen, zoals SmartPhones, en toepassingen die LDAP kunnen aanspreken.

Klik hier voor meer informatie.